Can True Polymorph omdanne et objekt (et træ) til Champion (CR 9) fra Volo's?

17

Jeg kører et højt niveau nordisk tema eventyr, hvor Odin og Thor løber rundt og kæmper op med giganter.

Odin-guiden brugte ægte polymorf for at skabe et menneske fra en eg log (se sagaen), og han ønskede at være CR9 Champion fra Volo's Guide to Monsters (s. 212).

Jeg lod ham gøre det, fordi det var sejt. Jeg har imidlertid i mit hoved, at reglerne kun tillader et gennemsnitligt eksempel på løbet - som en menneskelig almindelig, ikke en mester, men jeg kan ikke finde den regel eller dom, der får mig til at tænke på det.

Opretter en CR9 menneskelig mester en RAW / RAI brug af ægte polymorf ?

    
sæt HenryWLee1066 12.07.2018 / 02:27
kilden

1 svaret

37

ægte polymorf stave siger:

You can turn an object into any kind of creature, as long as the creature’s size is no larger than the object’s size and the creature’s challenge rating is 9 or lower. The creature is friendly to you and your companions. It acts on each of your turns. You decide what action it takes and how it moves. The DM has its statistics and resolves its actions and movement.

Ser på mig, det står CR 9 eller lavere, og det er helt legitimt at oprette en CR 9 menneskelig Champion (Volo's Guide to Monsters, s. 212).

Lad rydderne starte op.

    
svar givet 12.07.2018 / 03:25
kilden